Verbinding voorbij de woorden. In de stilte. In de natuur. In de dans. In een ontmoeting. Ik hou van die plek waar de vorm wegvalt en ik samenval met de ervaring zelf. 

 

Ik zie het leven als een eindeloze ruimte om je te ontwikkelen aan alles wat zich aandient. Mijn vaderschap, vriendschappen, relaties en ook de dans. Waar voel ik mezelf? Hoe kan ik me nog meer overgeven? Durf ik te vertrouwen op het leven zelf? Kan ik nieuwsgierig blijven? Me openen voor de uitnodiging in iedere ervaring? Ik hou van de groei waartoe het leven ons steeds opnieuw uitnodigt.

 

Voor mij is contact-dans-improvisatie een manier om het leven te beoefenen. Het lichaam, de muziek en het contact zijn de ingrediënten. De ervaring is de uitnodiging. Met de oefeningen en de techniek creëer ik tijdens mijn workshops een veilige bedding om te kunnen spelen, ontdekken en oefenen. Oefenen met nabijheid, intimiteit, het vinden van je eigen midden, zachtheid en kracht. Op een speelse manier met lichtheid en plezier nodig ik anderen graag uit in mijn wereld. De wereld waarin woorden wegvallen en we elkaar ontmoeten van hart tot hart.

 

Zo’n 10 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met contact-dans-improvisatie. Het bleek voor mij een sleutel te zijn. Mijn hart opende en ik landde in het NU. In het contact ontmoette ik niet alleen de ander, maar vooral ook mezelf. Deze dansvorm bleek als een eeuwige lemniscaat. Van geven en ontvangen. Leiden en geleid worden. Laten vallen en gedragen worden. Graag ontmoet ik je in de dans!

 

Contact Dans Bergen NH ( vrijdagavond )  

Om de week op de on-even vrijdag-avonden

inloop/dans 19:30 uur Gezamenlijke start 19.45 uur afronding 22:00 uur

Locatie: De Berkeley: Nesdijk 20H Bergen NH

investering:

Via Hipsy: low income Ticket 16,-

Via Hipsy: standard Ticket € 18,50

Aan de deur contant tussen de  € 16,- en € 18,50

Data: 

vrijdag 24 mei https://hipsy.nl/shop/51206-contact-dans-bergen-nh

vrijdag 7 juni 57629-contact-dans-bergen-nh

vrijdag 21 juni 57630-contact-dans-bergen-nh

vrijdag 5 juli 57631-contact-dans-bergen-nh

vrijdag 30 augustus

enz.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb